08:30

Huddinge IF P08:3 div 3

Referat: Karlbergs BK P08 Grön - Huddinge IF P08:3

Årets första träningsmatch gick av stapeln på ett kallt, minus 10 grader, Stadshagens IP.
Karlberg börjar att spela offensivt med hög press och inledningsvis har vi lite för mycket respekt för ett par av deras storväxta spelare. Men en bit in i matchen tar vi tag i taktpinnen och gör både 1-0 och 2-0. I första periodens sista spark så reducerar Karlberg till 2-1.
Andra perioden var en jämn tillställning och när den var färdigspelad så var ställningen 4-2 till vår favör. Tidigt i den tredje perioden gör Karlberg det psykologiskt viktiga 3-4 målet och har momentum på sin sida. Kvitteringen till 4-4 kommer logiskt en liten stund därefter. Vi lyckas mobilisera kraft och gör 5-4 och i matchens slutskede även 6-4.
Sammanfattningsvis så var det en bra match mellan två jämna lag och returmatch kommer att bli om exakt en månad efter denna match, alltså den 13:e mars.

Målen: Amadeus Ejdersand 3, Adrian Lalami 1, Albin Karlgren 1, Harry Printz Tyllström 1